Dit bieden wij jou

Een fit lichaam is een basis voor meer dan een mooi uiterlijk of goede conditie. Niet voor niets onderschrijft de wetenschap het belang van bewegen op diverse vlakken.

Op een leuke en gezellige manier werken wij met onze leden aan onze gezondheid. Dat doen wij om superfit te worden, superfit te zijn en superfit te blijven. Daar staat dan ook de ondertitel voor: under construction; we blijven bezig om die fitheid te bereiken. In groepen van maximaal 15 personen sporten wij in de mooie omgeving van Tilburg. Met deze groepsgrootte is het mogelijk om iedereen te leren kennen en voor de trainer om eenieder te begeleiden. Je werkt dan aan je eigen niveau en verbetert zo je kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid. Bij de trainingen wordt gewerkt met trainingsmateriaal als gewichten en battle ropes. Daarnaast zal je ook veel oefeningen met eigen lichaamsgewicht uitvoeren.

IEDEREEN

Superfit is er voor iedereen. Om te beginnen heb je geen bepaald niveau nodig. Wil je als alles nieuw is een extra vlotte start, is er de Superfit Kickstart. Heb je al ervaring met sporten of gezonde voeding? Ook dan ben je bij ons op je plek.

BEGELEIDING

Kom je bij ons bootcampen, dan staat er elke les een enthousiaste trainer voor de groep. Bij personal training is een trainer er alleen voor jou en wordt er samen met jou gekeken naar jouw beginsituatie en doelstellingen. Wil je aan je voeding werken, krijg je namens Superfit ook je eigen begeleiding.

PT APP

Superfit werkt sinds kort met een personal trainer app. Een handige manier waar jij het lesschema, jouw trainingsschema, betalingsgegevens en nog veel meer bij de hand hebt. Ideaal!

ON-/OFFLINE

Naast de sportlessen bieden wij ook begeleiding via mail, telefonisch of via meetings. Je kunt dit abonnement afsluiten zonder sportlessen te volgen