Over ons

Wij zijn Dirk en Anouk. Zelf zijn wij altijd onder constructie: om Superfit te zijn en te blijven. Ontstaan uit hobby en interesse, is het bezig zijn met sporten, voeding en leefstijl uitgegroeid tot een gewoonte. Met onze kennis en overdosis enthousiasme zijn wij er om ook jou te helpen fit te worden, én te blijven.

Dirk van Iersel - Coach

Opgeleid aan de Fontys Sporthogeschool. Daar heb ik de studierichting docent lichamelijke opvoeding afgerond. Ik heb gekozen voor deze opleiding omdat mijn passie ligt in sport en het helpen van andere mensen. Zelf ben ik fanatiek mountainbiker en rijd dan ook mee met een wedstrijdcyclus. Om te groeien binnen deze sport en sporten uit mijn verleden, werk ik veelvuldig aan mijn spierkracht en fitheid. Hieruit is dan ook mijn passie ontstaan voor het fit zijn en blijven.

Met mijn achtergrond (o.a. in voetbal, judo, turnen en wandklimmen), opleiding en mijn passie in sport help ik jullie graag bij het opstarten of het verbeteren van kracht en conditie. Met deze goed gevulde rugzak, zorg ik ervoor dat elke les anders is. Naast dat ik jullie met enthousiasme begeleid tijdens de trainingen van Superfit, help ik ook graag met het verbeteren van specifieke bewegingen en houdingen.

Anouk Hendriks - Coach

‘Altijd onder constructie’, dat is mijn leefstijl. Ik ben altijd in beweging; op het gebied van opdoen van nieuwe kennis, training, coaching of in de keuken. Ik heb mijn passie ontdekt voor een gezonde leefstijl. Deze passie draag ik graag uit door het maken van voedingsschema’s, trainingsschema’s en het geven van lessen. Door mijn dansachtergrond en het geven van lessen heb ik ontdekt dat ik het leuk vind om mensen in beweging te krijgen. Ik ben zelf veel te vinden in de sportschool, maar ook trainen in de buitenlucht behoort tot mijn favorieten. Voor mij is er niet één waarheid wat betreft gezond leven: doen wat je het beste past bij jou is het voornaamste om gezonde gewoontes te ontwikkelen. Samen met jou kijk ik dan ook naar een uniek programma, afgestemd op jouw doelen en wensen.

Via "word gratis lid" kun je ons laten weten dat je graag een keer mee wil doen. Wil je meer weten? Bel of mail ons dan gerust met je vragen of opmerkingen.

Telefoon: 06 - 53 23 20 25
E-mail: info@superfit-tilburg.nl

Klik hier voor de algemene voorwaarden en klik hier voor ons privacy statement.